0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg LIVE: Popkultur, hjælp! Jeg er i krise

I weekenden blev Danmarks første Podcast Festival afholdt i Skuespilhuset, og Politikens Poptillæg var selvfølgelig med! I denne podcast kan du høre, hvordan det gik, da et skarpt panel sammen med vært Lucia Odoom gik på scenen og gav popkulturel krisehjælp til et veloplagt publikum.

Søndag d. 19. november gik Politikens Poptillæg live i Skuespilhuset som en del af Danmarks første Podcast Festival.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis du allerede er træt af vinteren og mærker vinterdepressionen nærme sig, er der trøst at hente i popkulturen. Med popkulturel terapi kan du flygte væk fra virkeligheden og ind i en verden, der er mere farverig end din egen. Du kan heppe på din yndlings drag queen i ’RuPauls Drag Drace’, og du kan sammen med dommerne i ’The Great British Bake Off’ få sympati for deltageren med de ødelagte småkager. Sådan lyder to af de popkulturelle kriseråd fra det veloplagte panel, der var samlet på scenen i Skuespilhuset i weekenden.

I podcasten kan du høre alle rådene, og du kan også høre hvordan det gik, da panelet og publikum hjalp Lucia Odoom med at svare på lytternes popkulturelle dilemmaer i det nye Poptillægskoncept: ’Lucia og Popmonopolet’. Må man for eksempel stadig danse til ’Ignition Remix’, selvom R. Kelly er anklaget for seksuelt misbrug af unge piger? Til det gav kulturskribent på Information, Lone Nikolajsen, det her råd: