Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Uip
Foto: Uip
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Årets bedste (homo)film er fyldt med kådhed, knuste hjerter og kedelig sex

Denne uges udgave af Poptillægget handler om den Oscar-nominerede film ’Call Me by Your Name’ og om kærlighed mellem mennesker af samme køn på det store lærred.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

’Call Me by Your Name’ er ifølge Lucia Odoom en film, man får feber af. Panelet er enige, alle gik opstemte, men grædefærdige ud af biografen, da de havde set den. Kærlighedshistorien mellem Elio og Oliver er sitrende, saftig og hjerteskærende og ikke mindst vigtig. For selvom ’Moonlight’ vandt en Oscar for bedste film sidste år, er der stadig langt mellem queerkærlighed i store blockbuster-film.

Panelet diskuterer karaktererne og er begejstrede over, at deres personligheder fylder mere end deres seksualitet, men er samtidig skuffede over de forfladigede sexscener. For hvorfor skal der stadig panoreres væk fra sexscener mellem to mennesker af samme køn?

Hør også festivalleder for MIX Copenhagen Camilla Markvardsen fortælle om, hvad der er sket med filmverdens skildringer af homoseksuelle karakterer i kærlighedsfilm.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden