Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
PR-foto
Foto: PR-foto

Manden med de mørke lokker er Tommy Wiseau, som både var instruktør, hovedrolleindehaver, producer og distributør af ’The Room’. I 'The Disaster Artist' spilles den excentriske hovedkarakter af James Franco.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Hvordan blev 'The Room' verdens bedste dårligste film?

I denne uges udgave af Politikens Poptillæg dykker vi ned i begrebet kultfilm, snakker om verdens bedste dårligste film ’The Room’ og anmelder ’The Disaster Artist’, som er filmen om tilblivelsen af filmen.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

#91: Hvordan blev ‘The Room’ verdens bedste dårligste film?
#91: Hvordan blev ‘The Room’ verdens bedste dårligste film?

Henter…

»You’re tearing me apart, Lisa!«

Sådan lyder et af de mest kendte citater fra verdens bedste dårligste film ’The Room’, der siden premieren i 2003 er blevet et vaskeægte kultfænomen. I ugens podcast dykker vi ned i kultfilmbegrebet og snakker om både ’The Room’ og ’The Disaster Artist’, som er James Franco’s nye film om tilblivelsen af kultfilmen. I filmen skildres det helt særlige venskab mellem den unge skuespiller Greg Sestero og den berygtede Tommy Wiseau, som både skrev, producerede, finansierede, instruerede og spillede hovedrollen Johnny i ’The Room’.

I podcasten tegner panelet et portræt af fænomenet Tommy Wiseau og taler om, hvordan det er lykkedes for James Franco at fortælle historien om ’The Room’. Derudover diskuterer de begrebet ’hate-watching’ og hvorfor vi elsker at mødes om noget, der er åbenlyst dårligt.

Hør også medieprofessor Anne Jerslev forklare kultbegrebet og Jack Stevenson fra Husets Biograf fortælle, hvad der foregår af rituelle handlinger i biografsalen, når han én gang om måneden viser ’The Room’.


Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden