Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Fotograf Janus Nielsen
Foto: Fotograf Janus Nielsen

I fjerde sæson af 'Nybyggerne' vil Bolette og Jimmi gerne bygge en lejlighed uden døre til dem og deres tre børn, så de kan være tættere på hinanden som familie og have plads til leg. Her arbejder Bolette på deres 'mums-køkken'. Foto: TV2.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Hjem er, hvor kameraholdet er

Hjemme er der, hvor vi udtrykker vores idealer og selvopfattelse. Måske er det derfor, at der er så godt tv i det at bygge rede. Ugens panel diskuterer 'Nybyggerne', 'Roomies' og andre tv-programmer, der flytter studiet ind i stuerne.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det vrimler med tv-programmer, hvor et hjem skal bygges, indrettes, genopfindes og reformeres - eller være skueplads for et højspændt hverdagsdrama om, hvem der skal tage opvasken. Programmer som handler om de rammer og relationer, der former det gode liv. I ugens podcast kigger panelet nærmere på fjerde sæson af 'Nybyggerne', det nye realityshow 'Roomies' og andre tv-koncepter, som udspiller sig i - og handler om - hjemmet.

Og hvorfor er det, at det er interessant at se nogen tegne plantegninger, lægge et gulv og sætte onduline på væggene? William Abrahamsen har et bud: "Jeg synes jo, det er interessant at sidde og spejle sig selv som par og sige 'hvornår ville vi slå hinanden ihjel i den her proces?'. Og min kæreste og jeg har fundet ud af, at det ville nok være ret tidligt, det ville ske."

'Nybyggerne', 'Roomies' og 'Hjem til gården' kan ses på TV2 Play. Den japanske reality-serie 'Terrace House' kan fanges på Netflix, og 'Nyt hjem uden vold' i to afsnit er tilgængelig på dr.dk/tv.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden