0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Hvad går ensomheden ud på i 'Alt for kliken'?

Poptillægget tager i denne uge på gymnasiebesøg hos de 15 gymnasieelever på Frederiksborg Gymansium, der i DR3-serien ’Alt for kliken’ forsøger at navigere igennem deres sidste gymnasieår med SRP-opgaver, kyssekonkurrencer, ensomhed og kampen for at kontrollere eget image.

Dimi er en af de 15 gymnasieelever, der bliver portrætteret i DR3-serien 'Alt for kliken'.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Husker du fornemmelsen af at føle sig udenfor og have stress over afleveringer og karakterer? Og husker du den altoverskyggende tanke om en mulig scoring til den kommende fest? Så har du nok gået på gymnasiet.

I DR3-serien 'Alt for kliken' har du mulighed for at gennemgå hele følelsesregistret på ny gennem halvt græske Dimi, den kristne elevrådsformand Signe og en række andre 3.G’ere på Frederiksborg Gymnasium og Hf. For alt på gymnasiet er, som det plejer at være. 12-talspigerne konkurrerer med hinanden og sig selv, regelrytteren går op i regler og drengegrupperne er inddelt i magtfulde hierarkier.

Ugens popkulturelle klike vender i ugens podcast vrangen ud på seriens hovedpersoner, deler ud af egne gymnasieerfaringer og taler om den norske ungdomsserie 'Lovelek', eller 'Buksemyndig', som også kan ses på DR.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts