0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Politikens Poptillæg nørder 'Game of Thrones': Hvem skal dø i Westeros?

Lige for tiden er der ikke andet end 'Game of Thrones', som betyder noget. Serien er i gang med sin sidste sæson, og man skal dukke nakken for ikke at vade i spoilers mandag morgen, når amerikanerne og natteravnene allerede har lavet tonsvis af memes og artikler om seneste afsnit.

Foto: Helen Sloan / Hbo

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Hvem skal dø i Westeros?
Hør podcast: Hvem skal dø i Westeros?

Henter…

Mandag løb slaget om Winterfell af stablen, og det var det længste slag i tv-historien. Helt præcis en time og sytten minutter.

Ingen af seriens helt store karakterer mistede overraskende nok livet i den længe ventede krig, så nu er der tilbage at spørge: Hvem skal dø i løbet af de sidste tre afsnit? Og endnu vigtigere: Hvem ender med at slå hinanden ihjel?

Cersei lurer i horisonten, og nu hvor vinteren er overstået, bliver det interessant at se, om det nogensinde bliver sommer igen, og hvem der ender på jerntronen.

Hvis du ikke ser 'Game of Thrones', så kan du i ugens Poptillægget blive klogere på, hvorfor folk går amok over drager og den famøse vinter. Men hvis du ser 'Game of Thrones', så forbered dig på en masse spoilerfyldt nørdning.

Tag høretelefonerne på og kom med ind i mørket.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts