0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

2010'erne ifølge Poptillægget #2: Louis C.K.'s 'Louie' var et af årtiets mest toneangivende tv-serier

Poptillægget definerer i en serie på 10 afsnit 2010’ernes popkultur. I andet afsnit handler det om de tv-serier i 10’erne, som fik hele verden til at snakke om mennesker og relationer på en ny måde.

Louis C.K. fra serien 'Louis', som var en af årtiets mest toneangivende serier (AP Photo/FX).

Poptillæg – film og tv

Et årti er ved at være ovre, og vi nærmer os år 2020. Poptillægget gør derfor status over 2010’ernes popkulturelle historie i de næste 10 afsnit og udvælger og reflekterer over de kulturelle strømninger, der definerede popkulturen fra år 2010 og til nu.

I andet afsnit af serien skal det handle om 10’ernes tv-serier og deres indvirkning på vores kollektive samtale om køn, kærlighed, venskaber, relationer, magtmisbrug, seksualitet og livskriser. For i 10’erne opstod der nye hovedkarakterer og fiktive arketyper, som det kan ses i serier som ’Girls’, ’Master of None’, ’Better Things’, ’Transparent’, ’SKAM’ og mange flere.

Alt dette trækker tråde til den amerikanske komiker Louis C.K., hans pionerserie ’Louie’ og hans storhed - og senere forfald grundet #MeToo. Men hvordan blev han en så væsentlig karakter i den nye tv-serie-epoke?

Tag med på rejse tilbage i 10’ernes tv-serier og hør også panelet spå om fremtidens tv-serier.


Annonce

Læs mere