0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

2010'erne ifølge Poptillægget #8: Årtiet, hvor vi ikke kunne styre vores følelser

Poptillægget definerer i en serie på 10 afsnit 2010’ernes popkultur. I dette ottende afsnit af serien handler det om 10'erne som følelsernes årti.

PR FOTO
Foto: PR FOTO

'Adèles Liv - kapitel 1 og 2' er et stykke følelsesladet popkultur, som ugens panel er enige om er et af årtiets største følelssudbrud.

Poptillæg – film og tv

I 10'erne vendte vi kameraet mod os selv. Indad mod følelserne. For følelserne var alle vegne i både film, tv-serier, musik, bøger og podcasts.

I denne ottende udgave af Poptillæggets serie om 10’erne skal det derfor handle om 2010'erne som følelsernes og bearbejdelsernes årti. I alle afkroge af popkulturen blev der givet plads til at skildre og tale om de inderste følelser, der før har været gemt væk. Der blev givet plads til den kollektive samtale om følelser.

Ugens panel er eksperter i at tale om følelser i deres egne podcasts. Hør dem fortælle om, hvordan det er at dele deres inderste følelser med et publikum, om 'oversharing'-begrebet og om mænds følelsesliv.

Og så giver de deres bud på de følelsesudbrud, der har betydet mest for dem i dette årti. Kom med på en følelsesladet tur gennem popkulturen og hør om film som 'Adèles Liv - kapitel 1 og 2' , on David Bowies musikalske rekviem, om sorgbearbejdesle i litteratur og via litteratur, om SKAM og meget mere.

Annonce

Læs mere