Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Poptillæg - mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Sommermode anno 2018 - »Du skal ligne en ferie!«

I denne uge snakker vi om sommerens mode. Alt skal være blomstret, luftigt og alt alt for meget. Lyt med og hør, hvilke trends du skal holde øje med, hvem du skal følge på Instagram, og hvorfor de store modehuse ikke længere spiller samme rolle for moden, som de tidligere har gjort.

Poptillæg - mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Panelet starter med en opfordring: Vis din bare hud! Det klæder ingen at svede under lange ærmer og bukser, når det er 29 grader udenfor. Dyrk den blege nøgne hud (bare ikke i supermarkedet, der skal du have tøj på. Ingen vil se din bare mave over køledisken).

Det gælder om, at se ud som om, at man ikke er online, men du skal for guds skyld vise det online, mens du er det

Også skal du tage 'Call Me By Your Name'-æstetikken til dig. Du skal altså ligne en italiensk ferie. Massere af blomster, basttasker, forskellige print, store farvede hårklemmer og små 90'er solbriller. Ikke på den dyre ekstravagante måde - billig elegance er nøgleordet. Panelet forudser, at sidste års trend med markblomster og ferie/fritids-stemning kommer til at præge internet- og gadebilledet igen i år: »Det gælder om at se ud som om, man ikke er online, men du skal for guds skyld vise det online, mens du er det«, siger Sidsel Alling.

Lyt med og hør hvilke Instagram-modeikoner du skal følge, og hvilke sommer-items du skal holde øje med (husk at du skal holde dig fra gladiator-sandalerne).

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden