0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Vi elsker Kanye som Kanye elsker Kanye

PODCAST: Det er et fuldtidsjob at følge med i, hvad Kanye West laver. Denne særudgave af Politikens Poptillæg er dedikeret til manden, myten og det nye album, "The Life of Pablo".

ADRIAN JOACHIM
Foto: ADRIAN JOACHIM

Gal/genial. Ugens paneldeltager, Rasmus Junge, har kaldt Kanye West for en megaloman med Messias-kompleks i sin anmeldelse af "The Life of Pablo".

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hver uge dykker Politikens Poptillæg ned i uaktuelle film, popfænomener, tv-serier, pladeudgivelser og tidstypisk støj fra internettet.

Det er snart to uger siden, at Kanye West udgav 'The Life of Pablo'. Albummet har skiftet navn og setliste utallige gange i løbet af de sidste år, og det bliver stadig redigeret selv efter udgivelsen på streamingtjenesten TIDAL. Kanye West er blevet kendt som en kompromisløs og lunefuld kunstner, der udspyr maniske tweets, designer futuristiske sneakers, skændes med de kendte og er gift med en realitystjerne.

Kan man kende manden fra musikken? Lever 'The Life of Pablo' op til hypen? I denne uge dykker Politikens Poptillæg dybt ned i Kanyes univers.

Gæster: Musikredaktør Simon Lund og anmelder Rasmus Junge.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere