0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Electronic Dance Music, danske X-Filer og hatewatching

I det første afsnit af Politikens nye podcast om populærkulturen dyrker Lucia Odoom og ugens poppanel den superpopulære elektroniske musikgenre EDM og ser nærmere på den nye sæson af kultserien X-Files.

AP
Foto: AP
Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Velkommen til første afsnit af Politikens Poptillæg - en popkulturelt begejstret podcast, hvor vi hver torsdag dykker ned i film eller popfænomener, tv-serier, pladeudgivelser og tidstypisk støj fra internettet.

Politikens kulturkritiker Lucia Odoom vil i fællesskab med et panel af popkulturelt kyndige snakkehoveder tage et kritisk, kærligt og nørdet blik på popkulturens rumsteren og snakke om, hvad den har gang i netop nu.

I denne uge dykker vi ned i emnet Electronic Dance Musik, også kendt som EDM - er af tidens mest dominerende populærgenrer.

Produceren, som ellers før sad bag ved pulten og var den lidt usynlige puppetmaster for popstjernerne, er nu blevet en superstjerne i sig selv. Navne som Skrillex, Tiesto, Avicii og Kygo spiller i kæmpe arenaer foran tusindvis af mennesker, der vælter sig i den euforiske musik.

Vi taler også om den nye sæson af den kæmpepopulære tv-serie ’X-files’, hvor makkerparret Mulder og Scully igen sætter sig for at lede efter sandheden. Vores reporter, Agent Runøe, mødes med den danske ækvivalent til Fox Mulder: Ole Henningsen fra Skandinavisk Ufo Information, som hver uge dykker ned i de danske X-filer på Rigsarkivet i København.

Gæster: DJ og pladeselskabsejer Josefine Winding, Politikens tv- og filmanmelder Joakim Grundahl og klubpromoter Lars LP.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi ligger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts