Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Frank Micelotta/AP
Foto: Frank Micelotta/AP

Popsorg. Først døde Prince. Så udgav Beyoncé et personligt og politisk vredt album. Poptillægget nørder "Lemonade" i denne uge og sender de sidste fingerkys til Prince.

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Bittersød hyldest til Beyonces "Lemonade"

Podcast. To musikalske nyheder har rystet internettet og ramt os lige i hjertekulen. Ugens Poptillæg byder på en bittersød hyldest til Beyoncés "Lemonade".

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

D. 21. april 2016 døde Prince. To dage senere udgav Beyoncé sit sjette studiealbum. To musikalske nyheder der hver især blæste internettet bagover og affødte hyldester, rygter og beklagelser.

Her på Poptillægget har vi genvundet fodfæstet og lyttet os igennem følelserne, og i ugens udsendelse kigger vi nærmere på, hvordan musikken kan ramme os lige i hjertekulen - på den måde hvor vi sørger med vores ikoner, når de bliver forrådt af deres kærester, og sørger over dem når de går bort, som om vi kendte dem personligt.

Michael Olesen og Eva Eistrup fortæller om, hvordan de blev påvirket af henholdsvis tabet af et idol og den personlige fortælling fra et andet. Og ugens panel består eksklusivt af Simon Lund, som har givet Beyonce's nye album "Lemonade" 6 store hjerter i Politiken og fortæller om, hvorfor albummet er så utroligt vigtigt at få lyttet til - og ikke mindst set.

Ugens panel: musikredaktør Simon Lund.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Poptillæggets bonusudsendelse fra februar, da Beyoncé slap albummets første single, Formation:

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jens Hjalte Løgstrup

Hvad er det, der er rød som en Ferrari og kører på skinner?  En skinnecykel mellem Allingåbro og Randers