0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Festivalsæsonen er over os!

Podcast. Ugens panel diskuterer årets Northside festival og ser frem til Roskilde festivalen.

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kalenderen siger, at det er sommer, og det er dermed også blevet festivalsæson i Danmark. I starten af juni løb den anden Heartland festival nogensinde af stabelen ved Egeskov slot på Fyn, Northside i Aarhus er netop forbi - og på lørdag pakker 100.000 mennesker dyre-heldragterne, de vandtætte telte, de blærede lydsystemer og håndspritten for at drage imod Roskilde på musikalsk overlevelsestur.

Men kan man blive for gammel til at tage på festival? Hvorfor er der sådan en skæv kønsfordeling på scenerne? Hvordan kan det være, at Northside ikke var udsolgt i år? Er der for mange festivaler i Danmark, og hvad kan de hver i sær?

På Poptillægget elsker vi håndvarme fadøl, høj musik, det lunefulde danske sommervejr, lange nætter og at danse med gummistøvler på. Derfor har vi samlet panelet i studiet for at tale om festivaler. Vi anmelder årets Northside-festival og giver et bud på, hvad man ikke må gå glip af på Roskilde festival 2016. Afslutningsvis kommer vi selvfølgelig også med nogle bud på, hvad for noget populærkultur man kan dyrke lige nu.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden