0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
John Shearer/AP
Foto: John Shearer/AP

HYPE. Efter lang tid med gisninger, forhåbninger og frustration udgav Frank Ocean to albums over en weekend - den B-sideagtige 'Endless' og det mere helstøbte værk 'Blond'. De er kun tilgængelige på Itunes og Apple Music.

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Frank Ocean

Podcast. Så kom det! Politikens Poptillæg kaster sig over ’Blond’ - det længede ventede album fra den stille R&B-stjerne, Frank Ocean.

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fans har ventet på det i fire år. Internettet har været fyldt med løfter og rygter, der ikke har holdt stik, og det var lige før kærligheden og tålmodigheden slap op. Men så kom det, Frank Oceans nye album ’Blond’. Og der er bred enighed om, at albummet er et af de mest interessante R&B-albums dette år, på trods af den udprægede mangel på Billboard-hits og letfordøjelige popgimmics.

Frank Ocean har, ligesom stjerner som Beyonce og Kanye West, gjort op med ideen om, at musikken partout skal være tilgængelig på alle medier og platforme. Men hvad handler det om; at kunne tjene flere millioner eller at søge kunstnerisk frihed?

Musikredaktør Simon Lund og Poptillæggets egen Lucia Odoom har begge ventet i i spænding på dette album, der udforsker det stille drama og den subtile musikalitet. I ugens Poptillæg diskuterer de yndlingsnumre, Frank Oceans følsomhedsrevolution, og hvorfor alle de store stjener pludselig har fået album-feber.

#31: Frank Oceans 'Blond'
#31: Frank Oceans 'Blond'

Henter…

Ugens panel: Simon Lund, musikredaktør på Politiken; Lucia Odoom, vært på Poptillægget

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe, Katrine Hornstrup Yde og Astrid Skov.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app ’Politiken Podcast’, der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.


Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?