Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Så er det tid til, at studentervognene brøler gennem byen, mens de glade unge danser og synger med på årets sommersange. Hvilken sang var årets sommerhit, da du blev student?

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Sommerens uundgåelige hits

Nogle sange sætter bare soundtracket til sommeren, hvad end det er til terrasseaftener med rosé i glasset eller løssluppen fest i studentervognen eller på Roskilde Festival. Ugens panel kommer med bud på, hvilke sange, du kommer til at have på hjernen denne sommer.

Poptillæg - musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sommeren er tiden for de store følelser: Studenterkørsel, efterskoleafslutning, festivaler, frihed, muligheder og højt, højt til himmelen. Og der en tendens til, at en lille håndfuld sange får lov at definere sommeren. De bliver de sange, vi hører i festivallejren, på dansegulvet, på sommerhusterassen, og som vi synger i fuldskab på en trappeopgang i den milde sommernat.

De store sommerhits er ofte nogle gedigne ørehængere, der sidder fast i hjernen langt ind i efteråret. Og år efter år sender de os direkte tilbage til lige dén sommer, hvor vi blev studenter, den sommer vi blev dumpet på Skanderborg Festival eller den sommer, vi sad tre uger indendørs i et sommerhus på Lolland.

Men hvordan lyder årets sommerhit? Skal det helst bare lyde af Piña Colada, sandstrand og varme temperaturer, eller er det vigtigere at det rammer ned i tidens tendens med YouTube-stjerner, Gulddreng og Gilli? Og hvem bestemmer egentlig, hvilke sange der sætter soundtracket til årets sommer?

Ugens panel diskuterer, hvordan man kan kategorisere sommerhits og kommer med nogle stærke bud på, hvilke sange, der kommer til at brøle ud af sommerens højtaleranlæg. Glæd dig til en podcast med masser af god musik, der helt sikkert får dig i sommerstemning.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden