0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Teenagerne invaderer Poptillægget

Podcast. Poptillæggets førsteklasses panel i denne uge går i 7. på Sølvgade skole. Lyt med når 2016’s ungdom fortæller om deres popkulturelle hverdag.

The CW/AP
Foto: The CW/AP

Hvilke tv-serier ser man, når man er 13? Poptillægget har i denne uge udspurgt tre 7.klasses-elever om deres musikpræferencer og streamingvaner.

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tweens, Teens, Generation Z, Årgang 0. Move over, alle født før millennium, for her kommer 2016’s ungdom. De er vokset op med Facebook og Youtube. De har aldrig ejet et Blockbuster-kort eller en ’dumbphone’ (en telefon uden internetadgang, mormor). Og så har de deres helt egen populærkultur - eller hvad?

Poptillægget har inviteret 3 piger på 12-13 år i studiet for at udfritte dem om, hvad for noget musik de hører, hvilke bøger de læser, og hvilke apps de bruger. Lyt med, når ugens unge panel bygger en popkulturel bro hen over generationskløften og røber, hvad de har optur over i denne uge.

Ugens panel: Selma Bernild-Brown, Andrea Johanne Lund Kalsø og Katinka Rex Coley.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app ’Politiken Podcast’, der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.


Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter