Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Charles Rex Arbogast/AP
Foto: Charles Rex Arbogast/AP

Præsident Obama bliver rørt, da han til slut i talen retter en hyldest til sin hustru, Michelle Obama. »Du har gjort mig stolt. Du har gjort vores land stolt« lød det.

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: »Obama spiller violin på dækket, mens skibet synker«

Poptillægget kigger bag charmesløret og evaluerer Obamas kulturelle betydning for USA gennem de sidste 8 år.

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

10 januar holdt Obama i Chicago sin sidste officielle tale som præsident, og vanen tro var der ikke et øje tørt, da han med ukuelig optimisme gjaldede »Yes we can! Yes we did!« ud over et begejstret publikum og et ligeså begejstret Facebook-feed.

Obama blev præsidenten, der brillerede i det popkulturelle regi, og som blev elsket i lige så høj grad for sin charme og humor som for sine politiske bedrifter - måske endda mere. For kunne Obama leve op til de høje ambitioner, han selv lagde for dagen? Og hvorfor er han så optimistisk, når verden lige nu føles som et dårligt konstrueret krydstogtskib, der med alarmerende hast er ved at synke til bunds i det iskolde hav?

Ugens panel kaster et kritisk blik på Obamas bedrifter og siger farvel til en præsident, som vi trods alt kommer til at savne virkelig meget.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden