Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Paramount
Foto: Paramount

As if! Hollywood forventede, at Alicia Silverstone ville blive en stor stjerne, men 'Clueless' skulle blive højdepunktet i hendes filmkarriere. Og det er måske egentlig ok?

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Der kan vokse utroligt smukke ting ud af det, der ellers ligner en fiasko

Der rasler ømme skeletter ud af skabene i ugens podcast, hvor panelet giver kærlighed til fiaskoerne, kigger nærmere på ’Clueless’-stjernen Alicia Silverstones afvikling som Hollywood-celebrity og fortæller om deres egne smukke, fejlslagne forsøg på at nå stjernerne.

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

#120: As if! Når dit bedste forsøg bliver en smuk fiasko
#120: As if! Når dit bedste forsøg bliver en smuk fiasko

Henter…

Alicia Silverstone var 90’ernes it-girl. Hun spillede hovedrollen i kultfilmen ’Clueless’ som den velmenende teenage rich girl Cher, var i rotation på MTV med hele tre Aerosmith-musikvideoer og blev spået en forrygende Hollywood-karriere. Men ’Clueless’ skulle blive filmkarrierens højdepunkt, og hun har siden fortrinsvist lavet teater og skrevet kogebøger. Udefra ligner det måske et fejlslagent forsøg på at realisere stjernedrømmen. Men hvad kan vi lære af Alicia Silverstone - og af hinandens forgæves forsøg på at blive set og hørt?

Ugens Poptillæg handler om alle de ting, der kunne have været, og som ikke blev til det store, men måske alligevel var noget særligt. Ugens panel fortæller om deres personlige erfaringer med at række ud efter stjernerne, tabe dem - og måske aldrig rigtigt opgive drømmen om at give det et nyt forsøg en dag.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden