0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Paramount
Foto: Paramount

As if! Hollywood forventede, at Alicia Silverstone ville blive en stor stjerne, men 'Clueless' skulle blive højdepunktet i hendes filmkarriere. Og det er måske egentlig ok?

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Der kan vokse utroligt smukke ting ud af det, der ellers ligner en fiasko

Der rasler ømme skeletter ud af skabene i ugens podcast, hvor panelet giver kærlighed til fiaskoerne, kigger nærmere på ’Clueless’-stjernen Alicia Silverstones afvikling som Hollywood-celebrity og fortæller om deres egne smukke, fejlslagne forsøg på at nå stjernerne.

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

#120: As if! Når dit bedste forsøg bliver en smuk fiasko
#120: As if! Når dit bedste forsøg bliver en smuk fiasko

Henter…

Alicia Silverstone var 90’ernes it-girl. Hun spillede hovedrollen i kultfilmen ’Clueless’ som den velmenende teenage rich girl Cher, var i rotation på MTV med hele tre Aerosmith-musikvideoer og blev spået en forrygende Hollywood-karriere. Men ’Clueless’ skulle blive filmkarrierens højdepunkt, og hun har siden fortrinsvist lavet teater og skrevet kogebøger. Udefra ligner det måske et fejlslagent forsøg på at realisere stjernedrømmen. Men hvad kan vi lære af Alicia Silverstone - og af hinandens forgæves forsøg på at blive set og hørt?

Ugens Poptillæg handler om alle de ting, der kunne have været, og som ikke blev til det store, men måske alligevel var noget særligt. Ugens panel fortæller om deres personlige erfaringer med at række ud efter stjernerne, tabe dem - og måske aldrig rigtigt opgive drømmen om at give det et nyt forsøg en dag.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie, men der er masser...
  Vi holder sommerferie, men der er masser...

  Henter…

  Du lytter til Politiken går på sommerferie. Vi er tilbage mandag 10. august. Men vi har masser af nye lydoplevelser til din sommerferie.

  Vi har lavet en Roskilde-special til sommeren uden festivaler - det er tre afsnit, hvor du kan høre vores musikskibenter tale om tre årtier med orange musik, de ikke kan glemme.

  Så er der også Poptillægget - det udkommer det meste af juli og bruger sommeren på sit helt eget Protesttillæg om den bevægelse mod racisme og undertrykkelse, som skyller hen over verden lige nu. Hvordan den viser sig i samfundet og kulturen, kan du høre om i fem afsnit.

  I uge 29 har vi premiere på første afsnit af serien 'Elsk mig for evigt'.

  Det er en personlig historie om angsten for at blive forladt - for, at den du elsker, holder op med at elske dig. Og hvad det kan få et menneske til at gøre.

  Og har du ikke allerede hørt den, så er der også serien om skibsbranden på Scandinavian Star, der slog 158 mennesker ihjel. Her gennemgår Politiken-journalist Lars Halskov, hvis journalistik også blev til en prisbelønnet tv-serie på DR, den tragiske historie om Skandinaviens største mordgåde.

  Til sidst kan du også  tage Politikens bedste interview, portrætter og reportager med på stranden. I Politiken Longread, som udkommer senere i juli, kan du høre avisens journalister læse nogle af deres bedste artikler op.

  Hav en smuk sommer.

  Find os både i vores egen podcast-app, Politiken Podcast, og i iTunes

 • Du lytter til Politiken

  SPECIAL: Roskilde i hjertet (3): »Det var bare så uvirkeligt at man kunne dø af at være på den plads«
  SPECIAL: Roskilde i hjertet (3): »Det var bare så uvirkeligt at man kunne dø af at være på den plads«

  Henter…

  Pernille var 16 år gammel og den eneste punker i Tommerup på Fyn, hvor hun kom fra. Det var år 2000, og hun var taget til Roskilde Festival med nogle venner for at høre musik og for at blive grebet af det store fællesskab. Fredag aften stod hun Orange Scene, klar til at høre The Cure, hendes yndlingsband, da en mand trådte frem på scenen og græd. ”People have died”, sagde han.

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

Forsiden