0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lyt til Ibyens Brevkasse og Poptillægget: Få hjælp til dit knuste hjerte med 'Doctor Love'

I denne uge indtog Politikens Poptillæg og Ibyens kærlighedsbrevkasse Absalon på Vesterbro med en live-brevkasse. Lucia Odoom og brevkasseredaktør ’Doctor Love’ aka Felix Thorsen Katzenelson havde inviteret byens bedste kærlighedseksperter til at komme med gode råd til Københavns knuste hjerter.

Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

'Dr. Love' og Lucia Odoom

Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg - samfund
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Få hjælp til dit knuste hjerte med 'Doctor Love'
Hør podcast: Få hjælp til dit knuste hjerte med 'Doctor Love'

Henter…

Det var en hed, sexet, øm og kærlighedsfyldt aften i Absalon på Vesterbro. Lucia Odoom og ’Dr. Love’ havde inviteret et legendarisk panel ind i varmen for at hjælpe med at finde svar på de både store og små spørgsmål, der kan opstå i kærlighedens navn.


Kan man for eksempel være lykkeligt gift, selvom man er forelsket i en anden? Hvor meget må man stalke inden en date? Eller hvad gør man, når polerne smelter, men ens kæreste nægter at bruge den grønne biospand?

Tv-person, livsstilsekspert og kærlighedsguru Flemming Møldrup mener, at vi skal være mere rummelige over for hinanden:


»Vi har så mange ting at udsætte på hinanden, og det er noget af det, der lander i et parforhold. Men nogle gange er det fedt at trække på skuldrene og være lidt large. Okay fuck det, hun er pisselækker, hun er supersød og megaklog, men hun forbrænder CO2 som ingen anden«.


Altså elsk din CO2-syndende kæreste på trods.


Udover Flemming Møldrup var radiovært Andrew Moyo, journalist Ida Rud, forfatter Caspar Eric og DJ Mads Axelsen inviteret ind i Absalon for at svare på sjove, sørgelige og sexede spørgsmål.


Lyt med, hør om du får svar på et af de spørgsmål, du selv har på hjerte og husk, at du kan sende spørgsmål til Ibyens kærlighedsbrevkasse på hjerte@pol.dk


Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts