0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Det poppede præsidentvalg

Podcast. Politik har en hel del med popkultur at gøre - især i USA. Poptillægget vurdrer Trump og Hillarys popkulturelle kvaliteter op imod præsidentvalget.

Cesare Abbate/AP
Foto: Cesare Abbate/AP

Præsidentvalg. Det er ikke helt forkert at kalde det igangværende præsidentvalg i USA for et af de mere spektakulære og underholdende - i hvert fald med popkulturelle briller på.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I nat tørnede Trump og Hillary sammen i den sidste debat inden den store afstemning i november, hvor det bliver afgjort, hvem der bliver USA's næste præsident. Uanset hvad man må mene om deres politiske visioner, så er der ingen tvivl om, at dette præsidentvalg har været ganske forrygende set med popkulturelle briller. Internettet er flydt over med memes, Youtube-videoer og Twitter-jokes. Begge kandidater fyrer den af med dårlige jokes og forfærdende citater, og internettet er ikke sen til at gribe dem og bearbejde dem med ironi og photoshop. Men er der nogen af dem, der kan løfte arven efter internet-darlingen Barack Obama, der med dans, humor og ikke mindst Michelle Obama ved sin side har charmeret sig ind i de flestes hjerter?

I denne uges Poptillæg diskuterer panelet, hvordan politik og præsidenter sætter aftryk i tv-serier, film og i internetkulturen. Vi stiller Trump og Hillarys popkulturelle kvaliteter op mod hinanden og diskuterer, hvem der bliver den bedste præsident - altså når det handler om at kaste internetguld og underholdende memes af sig.

Ugens panel: Sofie Tholl, journalist; Emma Holten, redaktør og debatør; Rune Lykkeberg, chefredaktør på Information.

Redaktion: Lucia Odoom, Katrine Hornstrup Yde, Christine Runøe og Astrid Skov

Hør Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Læs mere