0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Pineapple Entertainment Aps/dr
Foto: Pineapple Entertainment Aps/dr

Gina Jaqueline spejler sig i genskinnet fra pailletter i 'Midt i en drøm'.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Midt i Gina Jaquelines lyserøde mediedrøm

Sidste år startede DR3-serien ’Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling’ en landsdækkende diskussion om grænseprostitution. Siden har seriens hovedperson kæmpet for at styre sin egen fortælling. Ugens podcast kaster spotlys på kvinden og værket Gina Jaqueline.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

#116: Midt i Gina Jaquelines lyserøde mediedrøm
#116: Midt i Gina Jaquelines lyserøde mediedrøm

Henter…

Siden den forhenværende sugardater og modeblogger Gina Jaqueline medvirkede i DR3-serien ’Gina Jaqueline - En sugardaters fortælling’, har hun redet på en bølge af realityberømmelse. Nu har hun udgivet bogen ’Se mig’, medvirket i ’Til middag hos’ og er med i filmen ’Midt i en drøm’, som fortæller videre på historien fra DR3-dokumentaren - nærmest som et slags ekstramateriale.

Er Gina Jaqueline anderledes end andre realitystjerner - og hvorfor? Giver filmen ’Midt i en drøm’ egentlig noget, som DR3-serien ikke gjorde? Og hvad er ligheden mellem Gina Jaqueline og Søren Ryge? Lyt med, når panelet diskuterer Gina Jaquelines samlede værk, rollemodeller og tabubearbejdelse på tv.

Filmen ’Midt i en drøm’ bliver vist på DR3 d. 4. november.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden