0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ugens panels egne selfies på Instagram.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: To be or not to be on Instagram

Instagram giver os mulighed for at spejle os selv i andre - på godt og ondt. Ugens panel gør status over Instagrams udvikling og deres egen eksistens på det billedbårne sociale medie.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: To be or not to be on Instagram
Hør podcast: To be or not to be on Instagram

Henter…

Instagram har efterhånden eksisteret i 8 år som et fotoalbum, vi viser frem og opdaterer jævnligt - eller bare snager i. Nu gør ugens panel status over Instagrams udvikling og deres egen følelse af at være filtret ind i det populære sociale medie.

Hvorfor tager vi selfies? Hvad sker der med os, når identiteten bliver et projekt, der helst skal generere hjerter og følgere? Hvad får vi ud af at sammenligne os selv med andre på sociale medier? Og kan vi efterhånden skille vores ønske om at gøre noget fra ønsket om at vise på Instagram, at vi gør det?

Ugens panel deler deres egne erfaringer med at scrolle, være misundelig, forfængelig og dybt betaget på sociale medier.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden