0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Elizabeth Holmes med sin karakteristiske rullekravesweater.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Bedragere i Crocs, turtlenecks og høje hæle

I denne uge samler Politikens Poptillæg et mixtape af svindlere og bedragere i sorte baby doll-kjoler, turtlenecks, høje hæle og Crocks. Sommeren 2018 var nemlig the summer of scam, og popkulturen er besat.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Bedragere i Crocs, turtlenecks og høje hæle
Hør podcast: Bedragere i Crocs, turtlenecks og høje hæle

Henter…

Russiske Anna Sorokin udgav sig for at være den tyske arving Anna Delvey, hustlede New Yorks jetset-liv og boede på dyre hoteller uden at betale. Elizabeth Holmes med den falske, dybe stemme fik bragende succes med tech-firmaet Theranos, men står nu over for alvorlige anklager om bedrag og løgne. Og så er der skuespillerinden Felicity Huffman, der snød sine børn ind på prestigefyldte universiteter.

Ugens Poptillæg handler om både virkelighedens og popkulturens svindlere, der snyder sig til berømmelse og penge, alt imens deres læber er røde, deres hæle er høje og deres hyrede stylister gør dem fashionable i retssalen. De er bedragere i flot tøj, der hustler sig gennem tilværelsen.

Men hvordan? Og hvorfor er de så dragende, at vi googler og googler i vores søgen efter at blive klogere på dem? Lyt med og hør også om Britta Nielsen og courtroom-fashion, Fyre Festival og TV-serie-mødre og arvinger i Gilmore Girls, The O.C. og Gossip Girl.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden