0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Bedragere i Crocs, turtlenecks og høje hæle

I denne uge samler Politikens Poptillæg et mixtape af svindlere og bedragere i sorte baby doll-kjoler, turtlenecks, høje hæle og Crocks. Sommeren 2018 var nemlig the summer of scam, og popkulturen er besat.

Elizabeth Holmes med sin karakteristiske rullekravesweater.

Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Tidens internetstøj
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Bedragere i Crocs, turtlenecks og høje hæle
Hør podcast: Bedragere i Crocs, turtlenecks og høje hæle

Henter…

Russiske Anna Sorokin udgav sig for at være den tyske arving Anna Delvey, hustlede New Yorks jetset-liv og boede på dyre hoteller uden at betale. Elizabeth Holmes med den falske, dybe stemme fik bragende succes med tech-firmaet Theranos, men står nu over for alvorlige anklager om bedrag og løgne. Og så er der skuespillerinden Felicity Huffman, der snød sine børn ind på prestigefyldte universiteter.

Ugens Poptillæg handler om både virkelighedens og popkulturens svindlere, der snyder sig til berømmelse og penge, alt imens deres læber er røde, deres hæle er høje og deres hyrede stylister gør dem fashionable i retssalen. De er bedragere i flot tøj, der hustler sig gennem tilværelsen.

Men hvordan? Og hvorfor er de så dragende, at vi googler og googler i vores søgen efter at blive klogere på dem? Lyt med og hør også om Britta Nielsen og courtroom-fashion, Fyre Festival og TV-serie-mødre og arvinger i Gilmore Girls, The O.C. og Gossip Girl.