Hedvigsdal bageri (øv. tv.) serverer en ny nordisk vinkel på pizza med cremefraiche i stedet for tomatsovs. Hos Limhamns Kött & Vilt (øv. th.) kan man købe svenske specialiteter som renkød, elg og vildsvin. Kaffebaren Koppi (ned. tv.) sælger en såkaldt ’koppitonic’ – en espresso, der hældes i en kolbe med isterninger og tonic. Og hos Ostabengtson MÅ Politikens udsendte bare købe en lille gedeost-tromle ved navn Lill-Stina.
Foto: Sune Højrup Bencke

Hedvigsdal bageri (øv. tv.) serverer en ny nordisk vinkel på pizza med cremefraiche i stedet for tomatsovs. Hos Limhamns Kött & Vilt (øv. th.) kan man købe svenske specialiteter som renkød, elg og vildsvin. Kaffebaren Koppi (ned. tv.) sælger en såkaldt ’koppitonic’ – en espresso, der hældes i en kolbe med isterninger og tonic. Og hos Ostabengtson MÅ Politikens udsendte bare købe en lille gedeost-tromle ved navn Lill-Stina.

Malmø

Oplev torvehallerne på den anden side af Sundet

Der er gang i den i Malmø. Politiken har besøgt den nyåbnede Malmö Saluhall.

Malmø
FOR ABONNENTER

Vi er kun lige trådt ind i Malmö Saluhall, da vi får øje på Martin Karyd. Han sidder og nyder en stille kop kaffe hos Koppi – et kaffeforetagende fra Helsingborg – som vi vender tilbage til lidt senere i denne artikel. Sammen med sin søster Nina er Martin Karyd drivkraften bag og ejer af Malmøs helt nye saluhall, en lidt mindre pendant til Torvehallerne i København, der åbnede i begyndelsen af november. Han virker stolt, når han kigger rundt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr