På Museo Chicote, som er grundlagt i 1931, har de mikset cocktails til bl.a. Frank Sinatra og Pedro Almodóvar.
Foto: Hanne Olsen

På Museo Chicote, som er grundlagt i 1931, har de mikset cocktails til bl.a. Frank Sinatra og Pedro Almodóvar.

Rejser

Weekend i: Madrid er byen, hvor kokkene elsker at eksperimentere

En kulinarisk tur gennem den spanske hovedstad bringer dig ind i hjertet af den madrilenske kultur, hvor klassisk, spansk kogekunst møder kreativ, international gastronomi.

Rejser
FOR ABONNENTER

Der er fart på den gastronomiske del af Madrid. Nye specialiserede cafeer, barer, restauranter og gourmetmarkeder skyder op og stortrives side om side med de gamle og velrenommerede. Og madrilenerne elsker at ’ir a tapear’, gå ud og spise tapas, ligesom de med stor appetit socialiserer over kaffe, søde sager, mad og cocktails.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce