Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Pr
Foto: Pr

»Uden turister ville vi ikke kunne leve«, siger Ivo Ebert, som ejer restaurant Einsunternull. »Desværre er vi tyskere ikke så nysgerrige efter kulinariske oplevelser, som I for eksempel er i Skandinavien«.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Endelig kan Berlin servere mad i luksusklassen

Den tyske hovedstad har med sit image som ’fattig, men sexet’ været langsom til at åbne for gastronomi i den dyre ende, men nu har haute cuisine-bølgen ramt Berlin.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Berlin gemmer mange af sine bedste hemmeligheder i baggårde. Ikke desto mindre er det svært ikke at få en fornemmelse af at være totalt på vildveje mellem containere og varebiler bag det store Westin Grand Hotel. Her ved hotellets vareindlevering er der ingen antydning af glamour eller den mindste duft af et gourmetkøkken at pejle efter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden