Berlin gemmer mange af sine bedste hemmeligheder i baggårde. Ikke desto mindre er det svært ikke at få en fornemmelse af at være totalt på vildveje mellem containere og varebiler bag det store Westin Grand Hotel. Her ved hotellets vareindlevering er der ingen antydning af glamour eller den mindste duft af et gourmetkøkken at pejle efter.
Tværtimod sender sceneriet tankerne tilbage til dengang, den tyske hovedstad i ikke så fjerne tider var europæisk hovedby for alt, hvad der har med ungdom og undergrund at gøre.
Flere baggårde åbenbarer sig, inden vi til sidst står ved en småskummel trappe, hvor en ophængt lampe og et diskret skilt fortæller, at der nu kun er en etage op til restauranten Cookies Cream. Bag et forhæng åbenbarer sig et gammelt fabrikslokale, lyst op til en moderne og venlig version, hvor blød elektronisk musik kryber langs gulve og vægge som tæpper, man straks får lyst til at rulle sig ind i.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her