Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Nordic Seaplanes
Foto: Nordic Seaplanes

Vandflyveren skal flyve mellem København og Skagen i uge 29. Prisen for en enkelt billet starter fra 2.900 kroner.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til sommer kan du tage vandflyveren fra København til Skagen

Nordic Seaplanes tager i uge 29 turen mellem hovedstaden og et af danskernes foretrukne feriemål for første gang.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til sommer kan københavnere få sig en oplevelse ud over det sædvanlige, når sommerhuset i Skagen skal besøges.

De kan nemlig tage vandflyveren direkte fra København.

Nordic Seaplanes, der normalt flyver vandflyveren mellem København og Aarhus, har lanceret ruten, der i første omgang skal flyve mellem de to byer i uge 29 – den populære såkaldte Hellerup-uge.

»Skagen tiltrækker hvert år mange københavnske gæster, især i uge 29. Vores traditionelle kunder er forretningsfolk, og mange af dem holder ferie i juli. Derfor var vi på udkig efter en destination, hvor vi kunne opfylde et behov for flyvninger«, siger Lasse Rungholm, direktør i Nordic Seaplanes.

Flyveturen kommer blot til at tage en time fra Nordre Toldbod i København.

»Vi så potentialet i at tilbyde flyvninger til dem, der gerne vil slippe for 6-7 timer på motorvejen eller spare de 3-4 timer turen tager, hvis man flyver til Aalborg«, siger han.

Mulighed for sightseeingtur

For de gæster, der allerede er i Skagen, bliver der hver aften i uge 29 mulighed for at tage en sightseeingtur med flyet.

»Når vi har fået passagererne fra København i land, tilbyder vi en 20-minutters rundflyvning over Skagen, ned over Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke og retur. Jeg kan godt garantere, at det bliver den flotteste udflugt, du kan komme på i Skagen til sommer«, lyder det fra direktøren.

Hos Turisthus Nord, den fælles turistorganisation for Skagen, Frederikshavn og Sæby, glæder direktør René Zeeberg sig over nyheden om den direkte forbindelse fra København til sommer.

»Uge 29 er blevet et fænomen i den danske sommer. Det er jo nærmest blevet en tradition helt af sig selv, og at vi nu får direkte flyforbindelser fra København i uge 29, understreger jo bare, hvor populær Skagen er. Sammen med investeringer i nye hoteller tegner det et billede af en meget spændende fremtid for turismen i Skagen«, siger han.

Han håber, at flyvningerne bliver en succes, så de på sigt kan udvides til hele sommeren.

Der bliver afgang fra København klokken 18.15 og ankomst i Skagen klokken 19.15. Afgang fra Skagen klokken 6.45 med ankomst i København en time senere.

Prisen for en enkeltbillet med 6 kg bagage er 2.900 kroner. Med 23 kg bagage bliver prisen 3.600 kroner.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden