0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Ivan Pedersen. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Morten Langkilde
Foto: Morten Langkilde

Peter Olesen opsøger stilheden, uanset om han bevæger sig rundt i Danmark, udlandet eller storbyer. Peter Olesens foretrukne stilllested er hans vilde sommerhushave i Vejby Strand, som han har døbt eventyrhaven.

Peter Olesen elsker destination stilheden

Journalist og forfatter Peter Olesen guider i tre bøger til, hvordan man finder ro og stilhed. Både i en stresset hverdag, men også på ferie i Danmark eller rejser til udlandet.

FOR ABONNENTER

»Plantagen var en slags ingenmandsland, der boede ingen. Vi lå på ryggen i det høje græs og kiggede op i himlen, mens vi spiste æbler, som smagte meget bedre end belle de boskoop-æblerne i mine forældres have. Der var ikke en lyd, kun stilhed«, fortæller Peter, som i dag er 75 år, hedder Olesen til efternavn og er kendt som journalist, især fra sin tid på DR, forfatter, foredragsholder og debattør.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Læs mere

For abonnenter

Annonce