0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Fakta om Amsterdam

pkawasaki/iStockphoto
Foto: pkawasaki/iStockphoto
Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fly: Det tager omkring en time fra Billund og knap halvanden time fra København at flyve til Amsterdam. Der er flere daglige afgange fra både Billund og Kastrup til Amsterdam. KLM flyver fra Billund og Kastrup, mens SAS og lavprisselskabet Norwegian Air kun flyver fra Kastrup.

Bil: Der er knap 700 kilometer fra Kolding til Amsterdam. Der er motorvej hele vejen, hvis man kører over Osnabrück. Der er en kortere vej via Wildeshausen, Cloppenburg, Lingen, men her er der hovedvej et stykke ad vejen. Der er også en rute via Meppen og Meppel og endelig en via Groningen og det 30 kilometer lange dige over Ijsselmeer.

Bilister bør vælge at parkere uden for centrum; f.eks. under Ajax’ stadion Arena ved Ring A10. Herfra er der metro til centrum, og man får udleveret to billetter til metroen hos personen i buret midt i parkeringskælderen. En anden mulighed er at parkere under det gamle olympiske stadion. Her skal man på Ring A10 dreje af ved S108, og ganske kort efter ligger stadion med parkeringskælder på venstre hånd. Her får man udleveret to billetter til sporvognen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce