0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Fire ferieoplevelser med børn i Amsterdam

Besøg Europas ældste zoo, lav mad sammen eller hop i badetøjet. Amsterdam er ikke kun for voksne.

M. Spencer Green/AP/M. Spencer Green/AP
Foto: M. Spencer Green/AP/M. Spencer Green/AP
Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvordan kan broerne bære alle bilerne, hvordan vil du mon se ud om 30 år, hvordan rengør man egentlig vand, så det bliver muligt at drikke det, der kommer ud af hanerne, og hvad sker der i kroppen, når du kysser? Det og mange andre ting kan du blive klog på på Amsterdams fem etager store Science center. Nemo har til huse i en flot og karakteristisk grøn bygning opført af den italienske arkitekt Renzo Piano, der bl.a. også står bag Pompidou i Paris.

Nemo, Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam.

Grundlagt i 1838 er Artis Zoo en af de allerældste zoologiske haver i Europa, og brillebjørnene, kvælerslangerne, mandrillerne og de brølende løver er akkurat lige så sprællevende som dengang. Foruden 700 dyrearter huser haven bl.a. også et planetarium, hvor man kan rejse til fjerne stjernesystemer, og et akvarium, hvor der er mulighed for at se, hvilke skabninger, der bebor det hollandske kanalnet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce