0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

8 hotte spisesteder i Amsterdam

Mad med michelinstjerner eller Amsterdams kreative klasse. Mellem betonvægge, i en gammel tobaksfabrik eller et tidligere katolsk børnehjem. Her skal du spise i Amsterdam.

De Kas/De Kas
Foto: De Kas/De Kas

Hjemmedyrket. I et gammelt, otte meter højt drivhus serverer De Kas en femretters menu, hvor de hjemmedyrkede råvarer er i centrum.

Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke langt til stjernerne fra restaurant Le Ciel Bleu, der ligger på 23. etage på Hotel Okura. Michelin har siden 2007 strøet to stjerner ud over restauranten på toppen af luksushotellet i den yderste del af De Pijp-kvarteret. Kokken Onno Kokmeijer har i flere år hørt til den gastronomiske top i Holland med forkærlighed for det klassiske franske køkken, som han dog hele tiden forsøger at forny. »At lave mad er at male med smag og digte med aroma«, har Onno Kokmeijer sagt.

Ciel Bleu, Ferdinand Bolstraat 333.

De unge, de hippe, børnefamilierne og de kreative har i de senere år slået sig ned i De Pijp-kvarteret, og det har givet en ny mangfoldighed i udbuddet af cafeer og restauranter. Stjernekokken Jan de Wit er rykket ind i et gammelt butikslokale. Her har han åbnet Le Restaurant, og der gik ikke lang tid, før han igen havde en michelinstjerne til sin lille restaurant med 20 siddepladser i de lidt stueagtige omgivelser. Køkkenet er ærligt og enkelt præget af, hvad der er på markedet i dag.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce