0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

En weekend i: Hele verden mødes i Amsterdam

180 forskellige nationaliteter bor i Amsterdam, og de mange kulturer præger bydele, spisesteder og attraktioner - endda byens Red Light District.

Amsterdam Marketing, Jens Dresling, Anette Jorsal
Foto: Amsterdam Marketing, Jens Dresling, Anette Jorsal

KOLONITIDEN. Tropenmuseum har et imponerende indre med mellemfolkelige udstillinger bag gallerierne.

Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Amsterdam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Prince Mombo er 30 år og kommer fra Gabon, men han har boet i Amsterdam siden 2002. Han var den sidste, der blev fotograferet til portrætserien 180amsterdammers i den lokale avis Het Parool.

180 gange har avisen bragt et fotografi over en hel side af en repræsentant for en af byens nationaliteter. De har hver især fortalt, hvor længe de har været i Amsterdam, hvad de laver, hvad de først lagde mærke til ved byen, og hvad de drømmer om.

Prince fra Gabon undrede sig fra starten over, at man kan kigge lige ind i hollændernes stuer. Og det er ganske vist, for det er et levn fra den calvinistiske tilgang til protestantismen, hvor man ikke har noget at skjule – altså her behøver vi ikke trække gardinerne for.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce