0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Insiderens guide til 24 timer i Bangkok

Besøg bøhmanden, spis himmelsk i byens hemmelige madgade og slap helt af med en omgang massage. Her er din guide til et fantastisk døgn i Bangkok.

epixx/epixx
Foto: epixx/epixx
Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Thailand er andet og mere end gogo-barer og kærester til leje. Det er også et land med en alsidig kultur, fantastisk arkitektur, og som har åbnet armene og taget imod vestens trends og skikke og gjort dem til sine egne. For mange turister er Thailand blot gyldne templer, overdreven gæstfrihed, hvide sandstrande og fantastisk mad – og det er der jo sådan set intet galt i. Det er i hvert fald behageligt.

Men står du tilfældigvis med 24 timer tilovers i Bangkok, dette pulserende hjerte, som kaldes Asiens Manhattan, hvor du kan finde alt mellem himmel og jord, så finder du her en guide til den mere ukendte del af byen.

For Bangkok er byen, hvor nyt møder gammel, hvor skyskrabere møder traditionelle træhuse på stylter, og hvor idyl møder gys og gru. Thailændere er konfliktsky, venlige og elsker, ELSKER, det grusomme og makabre.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce