0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

Kiin Kiin-ejer guider: Her skal du spise i Bangkok lige nu

Henrik Yde Andersen kender Bangkoks restauranter indgående. Læs om hans syv yndlings-spisesteder - fra gadekøkkener til gourmet.

The Siam
Foto: The Siam

Mad. Når du spiser på restauranten Chon Thai på The Siam Hotel er det retter som denne, der bliver serveret, mens du ser solen gå ned over Chao Phraya-floden.

Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hver sjette uge flyver Henrik Yde Andersen fra København til Bangkok. Ejeren af michelinstjerne-restauranten Kiin Kiin på Nørrebro bruger en uge i den thailandske hovedstad på at se til søsterrestauranten Sra Bua på det eksklusive Hotel Kempinski og sammen med personalet sammensætte en ny menu.

På flyet fra Europa til Asien kan Henrik Yde Andersen godt sidde og glæde sig til maden i Bangkok. Til at smutte på gaden efter en hurtig omgang stegt morning glory (en vandgrøntsag, red.) med tørrede rejer, rejepasta, chili, soja og østerssovs. Eller thailandsk biksemad - pad kra pao – med svinekød, hellig basilikum og et stegt æg på toppen.

»Det er nemme, gode gaderetter med stor, stor velsmag«, siger Henrik Yde Andersen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts