0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

På thailandsk luksushotel tales der sjællandsk i køkkenet

Mandarin Oriental, bygget af en dansk handelsmand, er kåret som et af verdens bedste hoteller.

Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I det sekund hyrevognen holder stille i hotellets indkørselsarena, bliver bildøren åbnet for mig, og en ung asiatisk herre bukker dybt. Iklædt brunligt, poset bukseskørt, silkebælte om maven og en guldbelagt tropehat ligner han mest af alt en statist fra en orientalsk operette

Få skridt bagved står de næste to lakajer klar til at åbne indgangspartiets store glasdøre, mens en fjerde ansat allerede har taget sig af bagagen. Alle er de iklædt hver deres stilige, eksotiske uniform.

Bukkerierne fortsætter indenfor i den pompøse hall og i receptionen, hvor jeg ikke får udleveret min nøgle. Nej, jeg bliver fulgt hele vejen til værelset på 9. etage. Få sekunder senere har piccoloen leveret min bagage, inden etagens aldrende ’floor butler’, Apitham Sukaroj, andægtigt præsenterer sig med beskeden om, at han står til rådighed døgnet rundt for at »imødekomme ethvert behov«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts