0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

En weekend i: Sådan indtager du Bangkoks fantastiske madverden

Thaimad fås ikke mere fremragende end i Bangkok - fra gadekøkken til gourmet.

Natur. 'Magic mushroom' hos Gaggan, hvor træstubben er skabt af skovsvampe. En thai-variant af Noma-tanken. PR-foto: Gaggan

Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg påstår, at jeg har spist mere end 500 nudelsupper i mine mange år på farten i Thailand. Jeg har prøvet juleand på en dansk restaurant i Bangkok for 25 år siden. Og fundet madglæden på en plastikskammel i snesevis af thailandske provinsbyer. Så selvfølgelig skulle mit 25-års jubilæum som thailandsrejsende fejres med en mavepine af de helt store.

Meget passende har Bangkok holdt sit indtog i gourmetverdenen i mellemtiden. Hele fire restauranter i storbyen er nu at finde blandt Asiens 50 bedste ifølge Acqua Panna & San Pellegrinos uofficielle verdensrangliste Den ene, Gaggan, er udråbt til at være den bedste i hele Asien både i 2015 og 2016.

Så der var dækket op til ædegilde, da jeg tjekkede ind i Thailands madglade hovedstad. Der var bare et lille aber dabei. Det hele skulle klares på en weekend.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts