0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

12 oplevelser i Bangkok: Verdens mest besøgte by bliver ved med at overraske

Bangkok har bevaret sin egen charme, selv om Thailand i årtier har været et af Asiens største turistmål. Luksuriøse indkøbscentre, jazzbarer og velholdte gamle huse sikrer en god kombination af anderledes oplevelser.

Claus Blok Thomsen
Foto: Claus Blok Thomsen

Chinatown i Bangkok er det største kinesiske samfund uden for Kina.

Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bangkok
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bangkok bliver kaldt for verdens mest besøgte by. Over 30 millioner turister kommer hvert år til Thailand, og mange tilbringer nogle dage i hovedstaden.

Alligevel har Bangkok formået at forblive, ja, meget thailandsk. Selv i de mest overrendte dele af byen behøver man blot gå ned ad en hvilken som helst sidegade, før man støder ind i et lokalt marked eller et beboelseskvarter med små hyggelige gaderestauranter.

I Bangkok leves livet udenfor på gaden, hvilket samtidig er det, som giver byen dens unikke charme. Derfor er det bedste råd at lade sig opsluge af byen uden at have nogen fast plan i hovedet. Find de små sidegader, og gå på opdagelse i de smalle gyder. Her vil husene ligge tæt, og mange familier bor og arbejder i de samme små rum. Som dansker kan man nemt føle det uhøfligt nærmest at vade ind i andre menneskers hjem, men sådan ser thaierne det ikke selv, fordi de har et andet forhold til begrebet privatsfære. De fleste vil blot opleve det som sjovt at få besøg.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu