Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Skål. Ejer Albert Adrià er bror til Ferran Adrià - geniet bag elBulli - og brødrene er kendt for deres molekylære køkkenkunst, men på Bodega 1900 er der skruet ned for tryllerierne og op for traditionen. Prøv en vermut negro over is med en enkelt skive appelsin.
Foto: www.bodega1900.com/www.bodega1900.com

Skål. Ejer Albert Adrià er bror til Ferran Adrià - geniet bag elBulli - og brødrene er kendt for deres molekylære køkkenkunst, men på Bodega 1900 er der skruet ned for tryllerierne og op for traditionen. Prøv en vermut negro over is med en enkelt skive appelsin.

Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide til ny trend i Barcelona: Her skal du drikke vermouth

Vermouth-traditionen er genopstået i Barcelona. Her er fem gode barer.

Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sig ordet 'vermouth', og billederne på nethinden klipper med stor sandsynlighed mellem en blanding af højglaspolerede Martini-reklamer og konebyttefester i et brunt parcelhuskvarter engang i 1970’erne. Ikke ligefrem trendmateriale.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil