0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Vær med, når Barcelona danser med djævle og drager

Mere end en million indbyggere i Barcelona er med, når byen hvert år tager afsked med sommeren ved festivalen La Mercè med storslåede lysshows, parader og festivitas.

Toni Cuesta
Foto: Toni Cuesta

En lidt grum type er med, når Barcelona fejrer sin skytshelgen ved en festival i september.

Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Barcelonas sensommerhimmel er dækket af grå skyer, og regnen siler så voldsomt, at den umiddelbare udsigt til bare arme og ben er dækket af et ocean af paraplyer.

Regnen, der normalt får barceloneserne til at fare i undtagelsestilstand, skræmmer denne torsdag aften ikke byboerne, der er dukket talstærkt op for at fejre Cataloniens største årlige festival, La Mercè.

Festivalen fejrer Barcelonas skytshelgen, La Mercè – den barmhjertige Guds moder –, og bliver hvert år holdt i fem dage i september. Det er catalanernes måde at tage afsked med sommeren og byde de kommende koldere måneder velkomne på.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts