0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Alternativ shopping i Barcelonas snævre gader

I Barcelonas El Born-kvarter gemmer sig en broget samling af spændende, små butikker bag diskrete facader, hvor du kan købe unikke ting.

Hanne Olsen
Foto: Hanne Olsen

I Lomography dropper analoge fotoelskere ind og deler ofte tips og tricks eller får gode råd.

Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1Gadekunst og genbrugsmaterialer
Rygsække, tasker, punge, cykelsadler, sadelbetræk og pedalbånd, skabt af genbrugsmaterialer (hovedsageligt plastik) og prydet med original kunst. Hos Pinzat skabes cool, humoristiske og hippe ting til storbymennesker på farten. Her er rygsækken eksempelvis lavet af genbrugs-pvc med en sikkerhedssele som rem, prydet med tegneseriefigurer i stærke farver.

De to billedhuggere Samuel Nualart og Dolça Teruel udviklede konceptet for snart 15 år siden og var nogle af de første, der skabte nyt af genbrugsmaterialer. De tilsatte kunst inspireret af New Yorks graffitiscene i 1970’erne samt en passion for cykler. Mottoet er, at produkterne skal være slidstærke, derfor anvendes der bl.a. tredobbelt pvc, som bruges til lastbiler samt sikkerhedsseler og vandtætte lynlåse, ligesom kunsten håndtrykkes i holdbare farver. Pinzat har omkring 30 kunstnere fra hele verden tilknyttet butikken, hvoraf de fleste er gadekunstnere og bor i Barcelona.

Produkterne fremstilles i et lille værksted, som ligger i forlængelse af butikken, og man må gerne kigge indenfor.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce