0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

12 oplevelser i Barcelona: I Gràcia finder du et afslappet lokalliv og kan nyde to Gaudí-bygninger

Gràcia-kvarteret er Barcelonas lille by i storbyen. Her kan man slippe sin indre boheme løs blandt de lokale og nyde et par af Antoni Gaudís arkitektoniske mesterværker.

Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Barcelona
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Catalanske flag vajer fra balkonerne på de gamle, farvestrålende bygninger over et væld af butikker med kunsthåndværk, vintageting, gallerier, cafeer og barer. Hunde og børn leger i flok, og der hyggesludres på kryds og tværs i de smalle gader.

Barcelonas Gràcia-kvarter hedder egentlig Vila de Gràcia og var en selvstændig landsby indtil 1897, hvor den blev en integreret del af Barcelona i forbindelse med udbygningen af Eixample-kvarteret. . I dag betragter kvarterets beboere stadig Gràcia som en selvstændig by, og de er stolte af deres rødder. Mange, unge som gamle, har aldrig boet andre steder, og spørger du dem, hvor de kommer fra, svarer de Gràcia og ikke Barcelona.

Turister med kreative sjæle tiltrækkes af Gràcias afslappede bohemeliv, og de er velkomne, men de lokale gør samtidig en enorm indsats for at holde store turisthorder ude af kvarteret.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce