Eksperthjælp. Få insidertips om oplevelser i Beijing.
Foto: Kim Rathcke Jensen

Eksperthjælp. Få insidertips om oplevelser i Beijing.

Beijing

Kina-korrespondent: Oplev mikrobryggerier og kinesisk smørrebrød i Beijing

Følg med Politikens Kim Rathcke Jensen på en fridag i den kinesiske hovedstad.

Beijing
FOR ABONNENTER

Der ligger et fremragende mikrobryggeri to minutter fra min lejlighed. Et supergodt sted – ikke blot for Kina, der ikke har nogen stor tradition for øl, men for alle steder. Et amerikansk og kinesisk makkerpar står bag Great Leap Brewing, der begyndte som et hobbyprojekt i 2010 i en hutong, hvor der kun var åbent et par gange om ugen og med få forskellige bryg. Siden kom den store pub til, hvor øllene brygges på stedet. Med brug af lokale råvarer – som Cinnamon Rock Ale, brygget med vietnamesisk kanel og en slags kinesisk karamel samt humle fra de vestlige provinser Xinjiang og Gansu.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Diverse