Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Kim Rathcke Jensen
Foto: Kim Rathcke Jensen

Eksperthjælp. Få insidertips om oplevelser i Beijing.

Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kina-korrespondent: Oplev mikrobryggerier og kinesisk smørrebrød i Beijing

Følg med Politikens Kim Rathcke Jensen på en fridag i den kinesiske hovedstad.

Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der ligger et fremragende mikrobryggeri to minutter fra min lejlighed. Et supergodt sted – ikke blot for Kina, der ikke har nogen stor tradition for øl, men for alle steder. Et amerikansk og kinesisk makkerpar står bag Great Leap Brewing, der begyndte som et hobbyprojekt i 2010 i en hutong, hvor der kun var åbent et par gange om ugen og med få forskellige bryg. Siden kom den store pub til, hvor øllene brygges på stedet. Med brug af lokale råvarer – som Cinnamon Rock Ale, brygget med vietnamesisk kanel og en slags kinesisk karamel samt humle fra de vestlige provinser Xinjiang og Gansu.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden