Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Kim Rathcke Jensen
Foto: Kim Rathcke Jensen

Eksperthjælp. Få insidertips om oplevelser i Beijing.

Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kina-korrespondent: Oplev mikrobryggerier og kinesisk smørrebrød i Beijing

Følg med Politikens Kim Rathcke Jensen på en fridag i den kinesiske hovedstad.

Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der ligger et fremragende mikrobryggeri to minutter fra min lejlighed. Et supergodt sted – ikke blot for Kina, der ikke har nogen stor tradition for øl, men for alle steder. Et amerikansk og kinesisk makkerpar står bag Great Leap Brewing, der begyndte som et hobbyprojekt i 2010 i en hutong, hvor der kun var åbent et par gange om ugen og med få forskellige bryg. Siden kom den store pub til, hvor øllene brygges på stedet. Med brug af lokale råvarer – som Cinnamon Rock Ale, brygget med vietnamesisk kanel og en slags kinesisk karamel samt humle fra de vestlige provinser Xinjiang og Gansu.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden