Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Yadid Levy/Yadid Levy
Foto: Yadid Levy/Yadid Levy
Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: De bedste seværdigheder i Beijing

I Beijing kommer man ikke udenom Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By. Men tjek også byens moderne kunstkvarter eller tag en tur på stranden.

Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Omgivet af en imponerende voldgrav ligger Den Forbudte By i midten af Beijing. Den gamle kejserresidens har været centrum i hovedstaden i snart 600 år, og navnet lyver ikke. Paladset med de gyldne tage er vitterligt en by i sig selv. Hal på hal fører nysgerrige turister igennem en labyrint af tronsale, konkubineboliger og templer. Ingen kan nå at se det hele på blot en enkelt dag. Det er derfor en god idé at vælge sin rute. For efter kejserens tronssal – Den Absolutte Harmonis Hal – er der flere veje at tage: For at se de største haller skal man følge midteraksen mod nord, mens man skal vestpå for at opleve konkubineudstillinger og kejserboliger. Vil man hellere være lidt mere alene i det gigantiske palads, skal man besøge Qianlongs Have og den kejserlige urudstilling i øst. Vil man se det hele, må man komme tilbage!

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden