0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Her er Beijings bedste markeder

Husk at prutte om prisen, så der er klingende mønt til mere shopping.

Yadid Levy/Yadid Levy
Foto: Yadid Levy/Yadid Levy
Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På det verdensberømte Silkemarked i Beijing skal man lede længe efter silken, men der er meget andet at komme efter. Alt i tøj – både mærkevarekopier og den ægte vare – sko, tasker, elektronik, metervarer, skræddersyet tøj, perlekæder... Ofte starter en pris med at være næsten 10 gange højere, end den burde være, så der skal handles hårdt om prisen. Prøv også at snuse rundt i fabriksudsalgene i gaderne omkring og på markedet skråt overfor mod syd, for eksempel Yijia Arts & Crafts Market, der har kvalitets- og mærkevaretøj til billige penge. Og bedst af alt: her kan man gå i fred.

Silkemarkedet, Jianguomenwai Dajie 8. Metro: Yonganli, følg skiltene fra udgang A, og du ender midt inde i markedet.

Fem etager pakket med ivrige shoppere fra alle egne af verden fra morgen til aften – alle ugens dage. Priserne starter generelt lidt lavere end på Silkemarkedet, udbuddet er ofte større, og sælgerne som regel også i bedre humør. Men tag ikke fejl: der skal forhandles hårdt om priserne. På øverste etage er der et godt madmarked, der kan stille sulten hos de fleste og endda levere billige fadøl til at skylle det hele ned med.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce