Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
MIng Ou Lu
Foto: MIng Ou Lu
Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En weekend i: Gå på opdagelse i det moderne Beijing

Beijing er Kinas gamle kejserstad, men efter OL i 2008 har byen gennemgået en rivende udvikling og er nu en international kosmopol, hvor kontrasterne mellem historie og nutid slår gnister.

Beijing
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Beijing er en by, der er fyldt af kontraster mellem rig og fattig. Penge kan købe et mærke og følelsen af eksklusivitet, men kvalitet og smag er ikke noget, der kan købes for penge. Lyserøde Audier kører side om side med æselkærrer, og ved siden af luksuriøse lejligheder fra Oakwood-koncernen er der snuskede massageklinikker med letpåklædte unge piger.

Man kan let fare vild i den store by, hvor det er de færreste kinesere, der har de nødvendige engelskkundskaber til at gøre sig forståelige for en dansker. Alligevel bør den erfarne turist ikke blot bestille en charterferie med dansk rejseleder til Kina, selv om det kan være betryggende. De fleste pakkerejser overser nemlig det moderne Beijing, som er vokset op de seneste fire år efter de olympiske lege i byen i 2008.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden