0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kom nemt og billigt rundt i Berlin

Afstandene i Berlin snyder. De er slet ikke så små, som kortet vil have os til at tro, så hop på en cykel og få mere ud af byen.

Alex Nikada/Alex Nikada
Foto: Alex Nikada/Alex Nikada
Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Klokken er 18, og fødder og ben er ved at eksplodere. Dagen har stået på vandring rundt i Prenzlauer Berg med et smut ud ad Unter den Linden for at se Brandenburger Tor og Tiergarten. Det eneste, man kan tænke på, er hvile på hotelsengen. For i morgen fortsætter det. Og her som man troede, at det bare lige var at smutte fra det ene sted til det andet. Det virkede jo sådan på kortet.

Efter sådan en dag kan man blive fristet til at hoppe på S-banen for at komme hurtigere rundt. Men det er synd, for man går glip af mange af Berlins spændende områder. Lej derfor en cykel og se mere af byen hurtigere – og få tid og overskud til at tage en omvej og opdage nye sider af byen.

At cykle i Berlin er dejligt. Cykelforholdene er fine, vejene meget brede, og hvor der ikke er cykelsti – der er mørkerøde – accepterer berlinerne, at man cykler langsomt på fortovet. Dog ikke af politiet, så er de i nærheden, vanker der bøder.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts