0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ung i Berlin: Karaoke, bordtennis og computerspilmuseum

For lille til at kaste sig ud i Berlins vilde natteliv men for stor til bare at være med mor og far på slæb? Tysklands hovedstad har masser af sjove tilbud til teenagere.

www.computerspielemuseum.de
Foto: www.computerspielemuseum.de

COMPUTERREJSE. Et besøg på Berlins nye computerspilsmuseum er en nostalgisk rejse tilbage til teknologiens spæde barndom.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tysklands hovedstad ligger som bekendt lige rundt om hjørnet. Blot en kort køretur væk med bil, bus og tog – eller 45 minutter med fly. Den korte afstand er dog langt fra den eneste grund til, at Berlin de senere år er blevet en af danskernes absolutte storbyfavoritter.

Få metropoler i verden appellerer nemlig så bredt, som Berlin gør: her er legepladser og særligt indrettede cafeer for børnefamilierne, her er kunst, kulturoplevelser og historisk patina for seniorerne, her er hyggelige biergärtens og lækre restauranter for de voksne livsnydere og her er dagsordenssættende natklubber for det yngre clubbing-folk.

Men også for dem som hverken er børn længere eller helt voksne endnu, er der masser at tage sig til i Berlin. En række gode oplevelsescentre og museer sørger med hands-on-pædagogik for både at underholde og gøre de største børn klogere, og flere sjove udendørsaktiviteter fra karaoke til bordtennis, giver mulighed for at få nye, gode venner.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts