Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Monika Dinek/Monika Dinek
Foto: Monika Dinek/Monika Dinek

Nørderi. Baristaer på The Barn anvender forskellige bryggemetoder for at få den optimale smag frem af de enkelte bønnesorter.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: 7 kaffebarer i Berlin

Det berlinske caféliv er berømt - dog ikke altid for god kaffe. Nu er specialkaffekulturen ved at forankre sig i byen.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I Berlin er der stadig rig mulighed for at få en ’Milchkaffee’ med højt, tykt skum på som i 1980’erne eller en cortado, som med en lokal (og uheldig) fortolkning er forsødet med sirup.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden