0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Soeren Stache/AP/AP
Foto: Soeren Stache/AP/AP

Baggårdskomplekset Hackesche Höfe i bydelen Mitte er voldsomt trendy blandt Berlins turister, der kommer for at opleve de små butikker, gallerier og restauranter. Den tyske hovedstads turistchef ser dog gerne, at de besøgende også går på opdagelse i andre hjørner og kvarterer af byen såsom Lichtenberg i øst og Reinickendorf i nord.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Berlins turistchef vil opdrage på storbyens turister

Den tyske hovedstad bliver et stadig mere populært rejsemål, hvilket giver en enorm indtægt i den fattige storby. Men turistchefen slår alligevel bak: Turisterne skal opdrages til at feste mindre og nyde alle byens kvarterer.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nogle forsøger at finde ud af, hvor Muren gik, mens de på engelsk med tyk amerikansk accent højlydt undrer sig over, om de nu egentlig er i Øst eller Vest. Andre går på museum for at få styr på en historie mere vild, blodig og storpolitisk, end nogen anden storby vist kan diske op med. Om natten prøver mange at glemme det hele ved at danse sig ind i ekstasen. De fleste nøjes dog bare med at slentre gennem gaderne. De danske af dem fryder sig jævnligt over, hvor billigt her dog er.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden