Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Soeren Stache/AP/AP
Foto: Soeren Stache/AP/AP

Baggårdskomplekset Hackesche Höfe i bydelen Mitte er voldsomt trendy blandt Berlins turister, der kommer for at opleve de små butikker, gallerier og restauranter. Den tyske hovedstads turistchef ser dog gerne, at de besøgende også går på opdagelse i andre hjørner og kvarterer af byen såsom Lichtenberg i øst og Reinickendorf i nord.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Berlins turistchef vil opdrage på storbyens turister

Den tyske hovedstad bliver et stadig mere populært rejsemål, hvilket giver en enorm indtægt i den fattige storby. Men turistchefen slår alligevel bak: Turisterne skal opdrages til at feste mindre og nyde alle byens kvarterer.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nogle forsøger at finde ud af, hvor Muren gik, mens de på engelsk med tyk amerikansk accent højlydt undrer sig over, om de nu egentlig er i Øst eller Vest. Andre går på museum for at få styr på en historie mere vild, blodig og storpolitisk, end nogen anden storby vist kan diske op med. Om natten prøver mange at glemme det hele ved at danse sig ind i ekstasen. De fleste nøjes dog bare med at slentre gennem gaderne. De danske af dem fryder sig jævnligt over, hvor billigt her dog er.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden