0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Sådan får du et billigt måltid i en af verdens dyreste byer

Spise billigt? I Dubai? Det kan skam godt lade sig gøre.

Louise Alkjær
Foto: Louise Alkjær

Gadekøkken. Spis dig mæt hele verden rundt - specielt i den arabiske del. Det kan gøres ret billigt; selv i Dubai.

Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Selv om Dubai generelt er dyr, rummer byen spisesteder i alle prislag, også det lave. De er ikke svære at finde, og ligger i alle kvarterer; selv de kvarterer, der umiddelbart ser meget glamourøse ud.

Med de mange indiske gæstearbejdere i byen er det ikke underligt, at det er det indiske køkken, der dominerer. Her kan vegetarer og andre, der ikke behøver kød, fryde sig over det store udvalg, da mange af de billige indiske steder udelukkende serverer vegetarmad.

Går lysten i retning af noget andet, er der nok at vælge imellem: Her er sydkoreanske fastfood-restauranter, egyptisk streetfood, små marokkanske restauranter og uendelig meget andet.

To personer kan spise sig mætte for mellem 100 og 200 kroner inkl. vand eller juice mange steder i Dubai. Husk, at der ikke serveres alkohol på restauranter, som ikke er tilknyttet hoteller med alkoholbevilling (og så er det typisk ikke specielt billigt længere).

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts